Vi kombinerar data med hjärta. Och anpassar det till din målgrupp.

Digital Love handlar om två saker: data och hjärta. Kortfattat kan man säga att vi använder data för att förstå människors digitala beteenden och för att nå rätt personer vid rätt tillfällen i rätt kanal. Samtidigt skapar vi innehåll och idéer för sociala medier och digitala kanaler som känns i hjärtat och förtjänar sin plats i flödet. Du är unik och Digital Love-abonnemanget är skräddarsytt utifrån dina förutsättningar, ambitioner och budget.

Innehåll och kampanjer för sociala medier

Att skapa genuint engagemang och bygga långsiktiga kundrelationer via sociala medier är ett hantverk. Vi hjälper dig med strategi, planering och annonsering. Vi skapar kampanjer för Facebook, Instagram och YouTube där vi löpande tar hjälp av data. Data som hjälper oss att ändra och skruva i kampanjerna för att uppnå stor effekt och digital dominans. En bra digital kampanj behöver ett sjujäkla innehåll. Vi är riktigt bra på att skapa filmer, bilder, texter och digitala hyss. Sådant som syns i sociala flöden och i sökresultaten. Varje kund och kampanj är unik. Vi ser till att det märks och känns.

Snapchat

Det är snabbt, det är kul och det är tramsigt – det är Snapchat! På Snapchat gäller det att ha en riktigt bra idé. En idé du hajar till av och som målgruppen minns. Något som får dig att känna. Vi tar fram bra SnapAds eller roliga Geofilter till en kampanj. Idéer helt anpassade till plattformen där vi tänkt på allt från tekniska möjligheter till det kärleksfulla mottagandet.

Instagram

Instagram är en bild- och filmdriven kanal. Och dessutom en av världens största plattformar. Här vill vi bli inspirerade och därför är det viktigt att kreativiteten är hög och hantverket bra. Både när det gäller budskap och det visuella. Vi jobbar med alla format från Instagram Stories till mer traditionella Instagram-annonser.

Facebook

Med väl riktad annonsering, ett bra budskap och en annons som sticker ut i flödet kommer du långt på Facebook. Vi skapar innehåll utifrån starka idéer. Idéer som sedan kan tas ut och få digitalt liv i alla olika möjliga Facebookformat . Facebook-pixeln hjälper oss att ta reda på exakt vilka dina målgrupper är och med riktad annonsering, anpassade budskap och lite digital kärlek når vi dem när det passar som allra bäst.

Google Analytics, Ads och SEO

Google Analytics ger oss data om dina digitala besökares beteenden. Baserat på denna kan vi sedan se till att både du och dina besökare får ut mer. Denna data ligger till grund för framgångsrika kampanjer och hjälper till att skapa genomtänkta digitala upplevelser. Vill du hamna högst på Google så är Ads din bästa vän. Ads är annonsering som syns högt upp i sökresultaten och riktar sig mot den som söker efter dig eller något annat som du vill associeras med. Budskapen är specifika, direkta och fulla av kärlek. Googles mål är att matcha ihop den som söker efter något med precis det som personen är ute efter. Just därför vill vi ha webbsidor med ett väl genomarbetat innehåll. Med bra SEO ser vi till att den som söker efter dig och dina produkter hittar dig på Google och att du sticker ut bland dina konkurrenter

 

reklambyrå kalmar

Så här funkar det

Digital Love är den totala paketlösningen för kärleksfull och framgångsrik digital närvaro. Du väljer givetvis själv om du vill gå all in på hela godispåsen eller välja ut dina russin. På så vis får du det abonnemang som passar dig allra bäst. Välj själv om du vill betala allt på ett bräde eller dela upp kostnaden månadsvis. Inga överraskande kostnader – bara mycket gutt.

Några som jobbar med Digital Love:

Weapons of choice

Vill du veta mer? Hör av dig!

Hallå i stugan!

Vill du skapa något som känns i hjärtat, kittlar hjärnan och förtjänar sin plats i flödet?
Då lär vi komma bra överens, hör av dig!

Starta ett projekt

  • Nu åker dina personuppgifter strax iväg till Wilson Creative! Vi lovar att ta väl hand om dem. Här kan du läsa mer om hur det går till.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Skicka en hälsning

  • Nu åker dina personuppgifter strax iväg till Wilson Creative! Vi lovar att ta väl hand om dem. Här kan du läsa mer om hur det går till.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Jobba hos oss

  • Accepterade filtyper: pdf.
  • Nu åker dina personuppgifter strax iväg till Wilson Creative! Vi lovar att ta väl hand om dem. Här kan du läsa mer om hur det går till.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.