Digital Love

Digital Love handlar om två saker: Data och hjärta. Kortfattat kan man säga att vi använder data för att förstå människors digitala beteenden och för att nå rätt personer vid rätt tillfällen. Samtidigt skapar vi innehåll och idéer som känns i hjärtat och förtjänar sin plats i flödet. Du är unik och Digital Love-abonnemanget är skräddarsytt utifrån dina förutsättningar, ambitioner och budget.

 • Google Analytics

  Google Analytics ger oss data om dina digitala besökares beteenden. Baserat på denna kan vi sedan se till att både du och dina besökare får ut mer. Denna data ligger nämligen till grund för framgångsrika kampanjer och genomtänkta digitala upplevelser.

 • Google AdWords

  Vill man absolut ”hamna högst på Google” så är AdWords din bästa vän. AdWords är annonsering som syns högt upp i sökresultaten och som riktar sig mot den som söker efter dig eller något annat som du vill associeras med. Budskapen är specifika, direkta och fulla av kärlek.

 • Sökmotoroptimering

  Googles mål är att matcha ihop den som söker efter något med precis det som personen är ute efter. Just därför vill vi ha webbsidor med ett väl genomarbetat innehåll. Med bra SEO ser vi till att den som söker efter dig och dina produkter hittar dig på Google och att du sticker ut bland dina konkurrenter.

 • Sociala medier

  Att skapa genuint engagemang och bygga långsiktiga kundrelationer via sociala medier är ett hantverk. Vi hjälper dig med strategi, planering och annonsering. Vi skapar kampanjer för Facebook, Instagram och YouTube och även här tar vi löpande hjälp av data och ändrar och skruvar i kampanjerna för att uppnå total digital dominans.

 • Innehåll

  En bra digital kampanj behöver ett sjuhelvetes innehåll. Vi är riktigt bra på att skapa filmer, bilder, texter och digitala hyss. Sådant som syns i sociala flöden och sökresultat. Varje kund och kampanj är unik. Vi ser till att det märks och känns.

Så här funkar det

Digital Love är den totala paketlösningen för kärleksfull och framgångsrik digital närvaro. Du väljer givetvis själv om du vill gå all in på hela godispåsen eller välja ut dina russin. På så vis får du det abonnemang som passar dig allra bäst. Välj själv om du vill betala allt på ett bräde eller dela upp kostnaden månadsvis. Inga överraskande kostnader – bara mycket gutt.

Några som jobbar med Digital Love:

Hallå i stugan!

Vill du skapa något som känns i hjärtat, kittlar hjärnan och förtjänar sin plats i flödet?
Då lär vi komma bra överens, hör av dig!

Starta ett projekt

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Skicka en hälsning

 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Jobba hos oss

 • Accepterade filtyper: pdf.
 • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.