Webb för småländska hus

Hjältevadshus är ett småländskt småhusföretag som har byggt kvalitetshus sedan 1947. Kvalitetskänslan är intakt sedan 40-talet samtidigt som mycket annat har förändras. Idag köper vi inte hus på samma sätt, i samma kanaler eller med samma argument. Vi fick i uppdrag att ta fram en ny hemsida, lyfta fram nya funktioner och göra företaget förberett för den nya tidens husköpare.

Lösningen är en helt ny, responsiv hemsida med en tydlig hierarki och smart funktionalitet. Som husköpare navigerar du enkelt och kan ta del av såväl husmodeller och recensioner som lediga tomter.

För att öppna upp för mer inspiration presenterar vi alldeles äkta Hjältevadshem. Riktiga människor och hus som kompletterar fakta och mått med liv och känsla. Webbplatsen kompletteras av en helt egen och skräddarsydd bloggplattform där befintliga kunder både kan dokumentera sin resa och dela den med blivande husbyggare.

Jämfört med samma period året innan fick den nya webbplatsen nästan dubbelt så många besökare, som tittade på 30% fler sidor. Hjältevadshus är en av de snabbaste växande företagen i sin bransch och använder webbplatsen som navet i sin kommunikation. Den optimeras och utvecklas kontinuerligt beroende på vad användarna behöver. Välkommen in till hjaltevadshus.se.

Hjältevadshus i andra kanaler

Wilson Creative gör kärleksfull kommunikation för Hjältevadshus även i andra kanaler. Oväntade trycksaker till motiverade kunder, nya annonsformat och inredningsidéer till 3D-hus är bara några exempel.

Hallå i stugan!

Vill du skapa något som känns i hjärtat, kittlar hjärnan och förtjänar sin plats i flödet?
Då lär vi komma bra överens, hör av dig!

Starta ett projekt

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Skicka en hälsning

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.

Jobba hos oss

  • Accepterade filtyper: pdf.
  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.